tilbage til forsiden

Henvendelser til forlaget:
skrivtil@nielsbjerre.dk

HAF
Hevring Amatør Forlag
Forlagets ISBN-nr.: 992409


 

Vi har et forlag!

I et stykke tid har vi i HATS rumlet med tanken om at udgive amatør-skriverier. Hvorfor ikke?
Ligesom med meget andet, vi beskæftiger os med - teater, gøgl, sang - er vi ikke bange for at vise, at vi er amatører. Med hjerte før professionalisme, men ikke uden talent.

HATS ønsker at være et forum for kultur i vores tyndtbefolkede del af landet, at give plads og støtte til de, der har noget på hjerte, eller som vil være med i et eller andet fællesskab. Til gensidig glæde, til lokalsamfundets overlevelse, til dig og mig. For det er os det starter med.

At udgive bøger af papir koster penge. Men at lægge dem på internettet er gratis. Vi tjener ikke noget, men formålet er at komme "ud". At fortælle.
Derfor!

Det skal imidlertid ikke forhindre os i også at trykke bøger på papir, hvis der er ønsker om det. Vi starter med små oplag - så du kan blive ejer af førsteudgaver af kommende 'kendisser', hvis du slår til med det samme - og samtidig støtter du vores initiativ og forfatteren. Kristians bog er udgivet. Må flere følge!

 

 

 

 

 

 

 

 

ISBN 978-87-992409-1-3 (e-udgave)

Niels Bjerre Jørgensen viser i denne bog med mange illustrationer, hvordan tidligere tiders måde at tænke på i høj grad har bestemt udformningen af slottet.
Det er overbevisninger fra renæssancen om alkymi, geometri og astronomi, som er bygget ind, og som man næppe tænker over, hvis ikke man har øje på de afslørende detaljer.
Bogen gver en indføring i alkymi og beslægtede emner, som næppe er set så let tilgængeligt andre steder.

Bygget alkymi  87 sider, hent gratis

Se Gundestrup Karret (e-udgave)

Næst efter Guldhornene er dette vel nok Danmarks kendeste og flotteste oldtidsfund. Niels Bjerre Jørgensen fortæller billede for billede, detalje for detalje, hvordan illustrationerne hænger meningsfyldt sammen. Det er første gang nogensinde, at illustrationerne bliver forklaret i sammenhæng.
Det er ikke uden grund, der er indiske elefanter på en af pladerne, for karret forklarer detaljeret den indiske tantriske tro på åndelig udvikling.
Hvordan det så ellers er endt i en dansk mose.
Balance mellem det udadvendte og det indadvendte er et nøgleord.

Se Gundestrup Karret  hent gratis

ISBN 978-87-992409-4-4 (e-udgave)


Niels Bjerre Jørgensen har hygget sig med at kreere tegneseriefiguren Nilfix - en støvsuger, som har fået en hjerne indopereret. I denne samling striber er han og hans balsamerede alter ego bl.a. i folketinget og i arbejdsprøvning som fårehyrder.

Nilfix - på vej, eller ej  26 sider, hent gratis
   

ISBN 978-87-992409-0-6 (trykt udgave)
ISBN 978-87-992409-2-0 (e-udgave)

 

Kristian Frost har lavet en begejstret læs højt bog, som har nogle fantasifulde historier om, hvor farverne kommer fra. 

Silke og Farverne 16 sider, hent gratis.

Bogen kan også købes i trykt udgave ved henvendelse til forlaget.

 

Osman Zidan er vores første forfatter. Han er 62 år, født i Syrien, kom til Danmark i 1966, blev dansk gift og har  voksne børn. Og er et dejligt menneske.
Update: Desværre er Osman død under et besøg i Syrien. Hvil i fred, Osman.

Osman Zidan digte