2003 - Hamleth

I vores crazy-version af den kendte historie er Hamleths fars kongsgård Hevringholm overtaget af den onde onkel, som både havde slået Hamleths far ihjel og giftet sig med moderen. Hamleth snitter på en stor maskine: en livsfarlig myggeklapper. De glade gøglere kommer i gabestok, Polonius skubbes ud af et vindue af den pavelige spion Papa Razzi, og fru Polonius vil have en af sine døtre gift med Hamleth for at blive dronningemoder, men reddes fra sit forsøg på at drukne sig i Hevring Å af den norske ildelugtende fiskeskipper Olav Konge, som kommer sejlende i et skib, der er hængt op i lege- og festpladsens svævebane. Hvem Hamleth til sidst vælger, skifter fra spilleaften til spilleaften.

TV-2 Østjylland fandt opstarten af HATS så interessant, at de løbende fulgte forberedelserne og også var til stede ved premieren. Adskillige indslag i fjernsynet gav os en omtale, vi ikke kunne ønske bedre.

De mange flotte kostumer var kreeret af Alexandra Demers og syet af et hold af frivillige.


Kongen, Hamleths onde onkel

Papa Razzi lytter med

Hamleth på tå

Som protektor for det allerførste skuespil, hvor vi måtte prøve alting fra grunden, havde vi naturligvis overtalt gør-det-selv Flemming Leth.

Hevring Å, som allerede da
spillede en rolle for historiens gang
Gå tilbage til forsiden